Získejte dálkové ovládání k venkovním žaluziím za cenu manuálního

Vychutnejte si pohodlí, které přináší dálkové ovládání venkovních žaluzií, ale zaplaťte jen za to manuální. Od 1. 9. totiž spouštíme podzimní akci, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Za cenu manuálního ovládání od nás totiž dostanete k žaluziím německé pohony Elero, a ušetříte tak až 40 tisíc Kč.

Komfortní ovládání jako standard

Pokud už delší dobu přemýšlíte nad pořízením venkovních žaluzií, naše podzimní akce je přesně pro vás. Pouze do 31. 10. vám k nim totiž přidáme také žaluziový elektropohon Elero, se kterým můžete své nové žaluzie ovládat pohodlně pomocí dálkového ovladače.

A cena za něj? Ta je na nás. Rádiové ovládání vám totiž k žaluziím přidáme pouze za cenu toho základního – manuálního. Při realizaci venkovních žaluzií pro běžný rodinný dům tak můžete ušetřit až několik desítek tisíc korun a zároveň si dopřát moderní řešení, které vám zpříjemní každý den.

Orientační cena 

Střední rodinný dům s venkovními žaluziemi LOMAX
Na kolik vás vyjdou venkovní žaluzie během podzimní akce?


Příplatek za německý rádiový pohon Elero Comfort 868MHz je 4 420 Kč s 12 % DPH/kus. 
Při 10 kusech venkovních žaluzií na rodinném domě je úspora v nákupu 44 200 Kč včetně 12 % DPH.
 

Chytré žaluzie na dosah

Žaluzie se tak stanou oblíbenou součástí vaší denní rutiny a jejich ovládání bude hračka. Možnost jejich dálkového ovládání navíc oceníte zejména ráno či večer, kdy je můžete hravě naklápět dle potřeby třeba z pohodlí postele.

Prohlédněte si nabídku našich venkovních žaluzií LOMAX a vyberte si ty své. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit nebo rovnou vyplňte poptávkový formulář.

 

Poptat venkovní žaluzie

  
 Zdroj fotografií: LOMAX

Máte zájem odebírat novinky?

Vyplňte níže svůj e-mail a odebírejte newsletter LOMAX.